En tiedä mitä muuta sanoa kuin että kiitos.

Kiitos sinulle, joka hymyilit mulle kadulla juuri sillä hetkellä, kun tuntui että maa murenee jalkojen alta. Kiitos sinulle, joka puhelinpalvelussa sait mut tuntemaan itseni tärkeimmäksi asiakkaaksi koskaan. Kiitos sinulle, joka lähetit mulle viestin Instagramissa ja kerroit mielelläsi tulevasi auttamaan lastenhoidossa. Kiitos kaikille teille, jotka laitoitte viestiä, kun kerroin, että nyt on vähän väsähtänyt olo ja sympatia olisi tarpeen. Kiitos vinkeistä, sydämistä ja jokaisesta kokemuksesta jonka mun kanssani jaoitte. Arvostan jokaista elettä myös sitä tykkää napin painallusta kuvaani. Pieni juttu, mutta siitä tulee hyvä mieli.

Kiitos ViIllelle, kun on niin hyvä isä. Kiitos sukulaisille, jotka ootte olleet läsnä. Eniten kiitos tuntemattomille ihmisille, jotka on halunneet auttaa, vaikka eivät ole siihen millään tapaa velvollisia. Eihän kukaan ole velvollinen juuri mihinkään, paitsi ehkä minä äitinä hoitamaan poikaani. Kiitos, kun olitte niin ihania ja osoititte, että tässä maailmassa on vielä paljon hyvää jäljellä.

Kiitos mun pojalleni siitä, että hän on olemassa. Kiitos vauhdikkaasta arjesta, hymyistä ja lujasta rutistuksesta keskiyön hiljaisina tunteina. Kiitos tästä syvästä rakkaudesta, jota en ole koskaan ennen kokenut. Tämä on aivan uutta ja niin ihanaa, etten tiedä millä sanoilla sitä kuvailisi. Voiko rakastaa niin, että halkee? Laulussa ainakin sanotaan niin ja nyt tosissani uskon, että kyllä voi.

Kiitos itselleni siitä, että olen jaksanut porskuttaa täynnä energiaa tähänkin päivään saakka ja kiitos, että olen muistanut pitää myös itsestäni huolta. Ympärillä on vain ja ainoastaan hyvää energiaa, sellaista joka tarraa kiinni ja nostaa ilmaan kun et edes osaa sitä itse odottaa. Siitä syystä olo on kuplivan onnellinen, kuten juuri nyt.

Useimmiten olenkin onnellinen varpaista pään korkeimpaan kohtaan saakka ja saan nauttia elämästä, jossa kaikki on kohdillaan. Välillä pitää selvästi vain vähän olla haasteita ja kun on oikeanlaista porukkaa lähellä, on niistä helpompi selvitä ilman sen kummempia muksahduksia maahan. Haasteet myös usein lähentää ystävienkin kanssa, kokemuksien jakaminen tuo toista lähemmäksi. Kiitos Mirella ja Julia, te ootte säihkyviä aarteita. Kiitos kaikille mun muillekin aarteille, kyllä te tiedätte keitä te olette. Te olette ne, jotka olette kysyneet mitä kuuluu silloinkin, kun musta ei ole kuulunut hetkeen ja olen pitänyt esirippua korkealla. Olette tehneet siitä matalamman ylittää ja olette halunneet nähdä sen taakse. Se on tärkeää ja siitä tiedän että juuri te välitätte. Kiitos siitä.

Kiitos teille kaikille siellä, kun luette mun sanojani. Kiitos, että jätätte kommentin ja kerrotte sitä kautta, että teitä kiinnostaa nämä jutut. Kiitos, se on tärkeää. Minulta itseltäni anteeksi siitä, että kirjoittelen varmasti kesän aikana hitusen harvemmin, sillä aikaa sisällä istumiseen on vähän ja muutenkin voimia ylimääräiseen vielä vähemmän. Kiitos, että te ymmärrätte sen. <3

Päivitän usein juttua Instagramin videoiden kautta, eli jos jutut kiinnostaa, niin kiitos kun tulette mua seurailemaan. Olette lämpimästi tervetulleita vaihtamaan ajatuksia myös sitä kautta. :)

Aurinkoa ja hyvää mieltä tähän helteiseen päivään meille kaikille! <3

3 kommenttia artikkeliin ”Nöyrä kiitos

  1. annakatariinakuronen sanoo:

    Ei sinun tarvitse pyytää anteeksi sitä, jos ei ole aikaa tai voimia tai motivaatiota kirjoittaa niin paljon. Ei sitä väkisin kannata tehdä vaan sen pitää lähteä sydämestä. <3 Ja nöyrä kiitos myös sinulle siitä, että jaat elämääsi ja ajatuksiasi, myös vaikeina aikoina. Rakastan niitä sun instagramstooreja, joissa fiilistelet musiikin tahtiin. Se onnellisuus sinussa tuo hyvää oloa myös meille täällä puolella. Ja sun kannustavat tekstit ja ajatukset auttaa varmasti myös muita pikkulapsiperheen vanhempia, jotka ovat ehkä hieman tiukilla. Muistahan rentoutua ja nauttia kesästä ja pitää myös välillä omaa aikaa. Se on parasta mitä voit tehdä lastasikin ajatellen. Kun äiti voi hyvin, yleensä lapsikin voi hyvin. <3

    Tykkää

  2. Anne sanoo:

    Kiitos Marissa ihanasta blogistasi ja sen tuomasta piristyksestä! Olet ihana! <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: