IMG_8058DSC01741DSC01883

IMG_7933

IMG_7777

IMG_7267IMG_7352DSC01677

DSC01653DSC01644

IMG_7913

Nämä kuvat kertovat tarinaa tästä kesästä. Näistä valoisista päivistä, auringosta ja siitä miten paljon oon elämästä nauttinut ihan jokaisena päivänä. Koneella istuminen ei ole ollut tämän kesän juttu, mutta kuvia on onneksi kertynyt satoja ja ihania muistoja on jo vaikka kuinka monista juhlista, mökkireissuista ja muista hetkistä ystävien ja perheen kanssa. Tämä kesä on ihan uudenlainen ja jos ennen istuttin yömyöhään Jazzeilla skumppalasi kädessä ja mökin laiturilla ottamassa aurinkoa kirjan kanssa, niin tänä kesänä kaikki on mennyt aivan toisin.

Alkukesän ehdottomat kohokohdat on olleet sellaisia, joissa oma poika on mukana ja on päässyt kokemaan uusia asioita perheenä. Aikaa ystävien kanssa arvostaa myös aivan uudella tapaa, sillä ne hetket kun saa viettää rauhassa jutellen aikuisten juttuja ja keskittyen vain ihmisiin ympärillään (ilman lasta) ovat harvinaista herkkua. Oikeastaan en enää edes muista mitä se oli, kun lasta ei vielä ollut. Siitäkin on jo hei kymmenen kuukautta aikaa. Huh, kylläpä aika on taas mennyt vauhdilla!

Mutta, nyt jaloissa pyörii taas juuri herännyt pieni mies ja hän vetelee mua varpaista ja huutelee seuraansa. Ensin me syödään ja siitä jatketaan kohta ulos aurinkoon. Siellä on ihana ihana paiste siniseltä taivaalta ja suunta olisi rannalle. Meidän arkea pääsee muuten seuraamaan Instagramin kautta päivittäin, vaikka mua täällä ei niin usein kesän aikana näe. Klikkailes itsesi siis nimimerkkiä Marissaleh seuraamaan niin näet videopätkiä ja kuvia meidän päivistä, vaikka täällä hiljaista olisikin. :)

Ihanaa kesän jatkoa sinne kaikille! Pus! <3

8 kommenttia artikkeliin ”Alkukesän satoa

 1. Mia sanoo:

  Ihania kesäkuvia! Mä en ole instagramissa, mutta mietin pitäisikö sinne liittyä jotta pääsisin seuraamaan teidän arkea. Täällä kovasti käyn katselemassa olisiko kuulumisia tullut, mutta sieltä niitä näkisi useammin :) Aika on mennyt hurjaa vauhtia kun teillä ollaan jo 10 kuukautta ja meillä täytettiin tänään tasan 1-vuotta :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Heii, sun pitää ehdottomasti liittyä sinne…tosin se on kyllä aika koukuttava sovellus ;) Jos liityt, niin tuu kommentoimaan ja pääsen seuraamaan sitten teidänkin arkea jos innostut jotain kuvia ottamaan :)

   Onnea pikkuiselle <3 <3

   Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Ihania kuvia, kiva kuulla välillä kuulumisia. :) Nauttikaa kesästä! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Me nautitaan. Sitä samaa teille <3 :)

   Tykkää

 3. Helzu sanoo:

  Ihania kuvia, joista huokuu hyvä fiilis ja onnellisuus.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiva kuulla <3

   Tykkää

 4. N sanoo:

  Kiitos ihanasta blogista ja instafeedista! Olen seuraillut jo jonkun aikaa mutta vasta nyt rohkaistuin jättämään viestiä. Lopetin jo seuraamisenkin kertaalleen keväällä kun omalle kohdalle sattui keskenmeno ja sillä hetkellä kaikki lapsia ja vauvoja läheltä liippaavatkin aiheet olivat liikaa. Kesän alussa aloin seurata uudestaan – koska eihän näin ihanaa ja hyväntuulista blogia ja instaa voi olla seuraamatta!

  Vietin kesälomaa suurilta osin kotona itsekseni miehen ollessa töissä ja aamut aloitin usein avaamalla instan. Sun päivitykset saivat aamuisin hyvälle mielelle, kiitos siitä 😊 ja olen ehdottomasti samaa mieltä Suomen säistä, nehän ovat olleet juuri sopivat ja erityisesti aamut todella kauniita. Kiitos että ilahdutat meitä päivityksillä, sinussa on jotain erityistä jota harvoin somessa tulee vastaan. Ihanaa aurinkoista kesän jatkoa!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moikka! Hitusen on kestänyt vastaamisen kanssa, mutta täällä ollaan :) Kiva että palailit lukemaan, on ihan täysin ymmärrettävää miksi et hetkeen juttuja tahtonut lukea. Se on erittäin okei. <3

   Kiitos aivan ihanasta kommenista ja toivottavasti teillä on mahdollisuus vielä myöhemmin saada lapsi. Tottakai samalla toivon, että keskenmenosta olet selvinnyt niin hyvin kuin vain mahdollista ja pääsette aiheesta yli. <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: