Ota minut lempeästi vastaan, sitä minä sinulta toivon 2019. Ota lempeästi vastaan ja anna minun tehdä samoin sinulle, meille ja kaikille muille. Anna voimia vauvavuoden väsyneinä tunteina, pidä silmäni kirkkaina ja sydän avoimena niille, jotka sinne kuuluvat. Siis niille, jotka sinne tahtovat kuulua.

Anna parempaa ymmärrystä itseäni kohtaan, anna ymmärrys muiden valintoihin. Anna paljon hetkiä täynnä inspiraatiota, sellaisia jotka saavat sormeni kirjoittamaan sivukaupalla tekstiä. Anna luovuutta ja kykyä kehittää uutta.

Vuosi 2019, anna voimia olla reipas. Että jaksan väsyneenäkin toimia ja tehdä niitä parempia valintoja arkeen. Lautaselle, arjen muihinkin asioihin. Anna hyviä hetkiä liikunnan parissa, jalkojeni päällä ja kehoani kuunnellen. Anna minun olla armollinen itselleni, etten tavoittelisi aina liikaa. Pyydän uudestaan, anna ymmärrystä itseäni kohtaan. Anna lempeyttä vauvavuoden väsyneille tunneille.

Anna meidän perheelle hyviä hetkiä yhdessä, anna paljon naurua ja halauksia. Muistuta aina välillä siitä, että voi myös vähän pysähtyä. Pitää kalenterin tyhjänä ja olla tekemättä mitään. Anna minun oppia kärsivällisyyttä, itseäni ja muita kohtaan. Kaikki ei tarvitse olla heti ja nyt, voi myös odottaa huomiseen. Joissain asioissa ensi vuoteen.

Ja hyvä vuosi 2019, ole kiltti ja muistuta minua käyttämään kalenteria. Muistuta aina välillä siitä, että oma muistini on aivan riekaleina juuri nyt. En pyydä parantamaan sitä, sillä tiedän ettet pysty ihmeisiin. Muistuta siis käyttämään kalenteria, etten joudu aina nolona kertomaan, että olen unohtanut. Koska en tee sitä pahuuttani, en vain ole koskaan ennen tarvinnut kalenteria. Nyt kun sitä tarvitaan, muistuta miten sitä käytetään, opeta uutta. Etten loukkaisi ketään unohtamalla.

Vuosi 2019, minulla on tunne, että olet meidän perheen vuosi. Edellinenkin oli sitä, tottakai, mutta sinä olet sitä vieläkin enemmän. Anna siis meille kaikille aikaa tutustua toisiimme, vahvista meidän yhteistä säveltä. Opeta meille, miten kahden lapsen kanssa toimitaan, opeta olemaan hyvä vanhempi.

Opeta myös parempia parisuhdetaitoja, auta meitä olemaan vahvempia yhdessä vaikeinakin hetkinä. Anna meidän parisuhteelle voimia vahvistua, myös vauvavuoden väsyneinä tunteina.

Heräsin tähän aamuun ja tunsin sen, paljon hyvää tulee tapahtumaan. Vaikka pyydän paljon, tiedäthän, että tahdon myös samalla antaa itse sitäkin enemmän. Kun saan, on voimia antaa eteenpäin. Anna siis meille lempeyttä ottaa toisemme ja muut vastaan sellaisina kuin ovat, ja anna meidän keskittyä tähän hetkeen. Vuosi 2019, anna meille rakkautta, niin meilläkin on antaa sitä muille enemmän.

Paljon lempeyttä ja hyvinvointia vuodelle 2019!

-Marissa

Yksi kommentti artikkeliin ”Ota minut lempeästi vastaan, 2019

  1. annakatariinakuronen sanoo:

    Ihanaa ja Onnellista Uutta Vuotta! <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: